BISNES MEMERLUKAN STRATEGI DAN TAKTIKAL YANG SESUAI DENGAN SAIZ BISNES KITA.

Tidak ada istilah ‘one size fit all’ di dalam bisnes. Semua bisnes adalah unik dan mempunyai kelebihan tersendiri. Sebagai pendiri bisnes, kita mesti mahir dengan teori dan praktikal yang sesuai dengan bisnes kita sendiri.

Tentang Firdaus Jailan

FOKUS MEMBANTU ORANG BISNES MERANCANG, MELAKSANA DAN MENJAYAKAN BISNES DENGAN CARA YANG BETUL

Ramai orang fikir yang mereka hanya perlu tahu ilmu Marketing dan Jualan untuk menjayakan bisnes. Hakikatnya kerja orang bisnes sangat banyak. Kita sebagai orang bisnes, mesti belajar startegi dan taktikal yang betul supaya kita dapat berkembang dan bertahan di dalam dunia bisnes yang penuh dengan cabaran ini.

Tahun Dalam Bidang Konsultasi
0
dan bertambahkLIEN YANG bERSAMA KAMI
0
Izinkan kami membantu

Kami Hanya Boleh Bantu Mereka Yang Mahu Dibantu.

Dalam masa 10 Tahun pengalaman kami di dalam bidang konsultasi. Ramai orang bisnes tidak bersedia untuk dibantu. Mereka ini sudah mempunyai ‘Cara Tersendiri’ untuk menjalankan bisnes mereka. Kami yakin anda bukan salah seorang dari mereka.

Semua bisnes bermula dengan kecil dan mempunyai kemampuan yang terhad di dalam banyak hal. Kita mesti tahu apakah kemampuan bisnes kita.

Strategi yang betul adalah strategi yang boleh dilakasanakan, dipantau dan dianalisa. Kita mesti ada startegi yang sesuai.

Pelan bisnes adalah panduan kita untuk bergerak dalam bisnes. Tanpa Pelan Bisnes kita umpama berjalan dalam jalan yang gelap gelita. Jom bina pelan bisnes

Nak bina bisnes mesti bina asas dan tapak yang kukuh. Dari operasi, Marketing, Jualan dan Pengurusan, semua mesti tip top. Kita mesti pasak tapak bisnes kita sekukuh mungkin sebelum berkembang.

Antara Industri Yang Pernah DIbantu

Sekiranya jenis perniagaan anda tidak berada dalam senarai, jangan ragu untuk bertanya kepada kami.

SERTAI SESI DIAGNOS BISNES
SECARA PERCUMA

Semua klien yang ingin mengambil servis atau konsultasi dari kami perlu melalui sesi Diagnos Bisnes ini. Di dalam seisi ini kami akan cuba mengenalpasti apakah masalah yang dihadapi oleh klien dan memberikan cadangan pakej mana yang sesuai untuk dilanggan.

¬†Jangan risau, ianya percuma sahaja. Walau bagaimanapun, klien dikhendaki membayar Yuran Komitmen RM 150 yang akan dipulangkan selepas sesi (mengikut permintaan peserta). Bayaran ini tidak akan dipulangkan sekiranya klien ‘No SHOW’ atau tidak hadir tanpa sebab.

Dah Ready? Isi Borang di bawah.