Tukang Fikir Bisnes Anda.

Bina Marketing
& Sales Plan
Bisnes Anda

Selamat Datang

Saya Firdaus Jailan, Tukang Fikir Bisnes Anda.

Sejak tahun 2012 lagi, kerja saya adalah fikir strategi marketing & sales untuk bisnes klien. 

Bukan strategi yang biasa.

Strategi yang saya susun khas supaya mampu untuk klien terus buat dan boleh nampak hasil mengikut sasaran.

Ini bermaksud, saya akan duduk sehari suntuk dengan tuan untuk brainstorm strategi yang terbaik mengikut kapasiti bisnes tuan puan.

Amaran: Saya akan terus terang dengan tuan. Sekiranya tak mampu teguran dan cepat sentap, Sesi ini bukan untuk tuan.

Kemahiran

Ruang Lingkuk Kepakaran Saya

MARKETING PLAN

Saya susun kempen marketing supaya kerja lebih teratur dan maksimum ROI.

SALES BOOSTER

Saya tunjuk bagaimana sedikit tweaks boleh naikkan sales bisnes anda.

SOP Bisnes

Semua dah steady. SOP wajib ada. Baru bisnes anda boleh hidup tanpa anda ada.

KEWANGAN

Bisnes mati sebab cashflow. Saya godek-godek juga kewangan tuan nanti.

Klien Saya

Nak Tahu Klien Saya?

Aduh! Dari saya mula bisnes, saya memang tak pernah ‘lacurkan’ klien saya untuk dapatkan klien baru dan nak tunjuk hasil kerja saya bagus.

Saya sentiasa saya jaga privacy klien saya. Saya hanya bantu mereka yang percayakan saya sahaja. Percayakan berdasarkan content, dan idea yang saya pernah kongsikan.

Nak tengok content-content saya?

Klik sini jer. (Jangan lupa follow yer.)

Tapi Industri Tu Boleh La Share

Ini antara industri yang saya dah bantu.

Langkah Pertama

Betul ni Nak kerjasama dengan saya?

Sebelum itu, wajib ambil 1 session consultation percuma dengan saya dulu.
Baru lah saya tahu bagaimana nak bantu anda. Haaaa gitu.
Klik butang hijau di bawah ya.